Klamilan koulun kuntosali avautuu 1.6. 

Klamilan koulun kuntosali on poikkeuksellisesti avoinna kesäkuun 2020 ajan. Heinäkuussa koko talon toiminta (myös siivous) on kesätauolla, joten silloin kuntosalikin pysyy suljettuna. Sulun jälkeen salille pääsee taas elokuun alusta alkaen.

Kaikkien käyttäjien avaimet ovat siis kesäkuussa toiminnassa. Kesäkuusta emme peri aiemmin kuntosalia käyttäneiltä erillistä korvausta. Kuntosalille saa myös uusia avaimia kesäkaudeksi. Uusilta käyttäjiltä perimme 10 euron kuukausimaksun. Uusia avaimia voi tiedustella Mia Saarilaaksolta (puh. 050 3892126) tai Essi Ahokkaalta (puh. 040 1992189). Avaimen luovutus sovitaan aina tapauskohtaisesti etukäteen.

Kuntosalin käytössä on nyt tärkeää huomioida korostetun hygienian toimet:

  • Laitteet, kuten kädensijat, säätönupit ja vatsalaitteen rulla tulee pyyhkiä aina oman käytön jälkeen ja mieluiten myös kuntosalille tultaessa. Tätä varten salille on varattu suihkepulloja ja liinoja.
  • Kädet tulee pestä aina salille tultaessa ja myös käsidesiä voi/ kannattaa käyttää  
  • Salille ei voi tulla sairaana 
  • Huomioithan ryhmämuotoisissa tapaamisissa myös tarvittavat turvaetäisyydet

Kuntosali siivotaan kerran päivässä, mutta muualla koulun tiloissa ovien kahvat pyyhitään useamman kerran päivän aikana.

Liikuntatoimen kuntosalin käytön ohjeet

Kuntosalin hinnasto ja ohjeet käytön aloittamiseen.

Avaimia saa Virolahden liikuntatoimistosta, Opintie 2B (3. kerros). Avain luovutetaan 20 euron panttia vastaan. Pantti palautetaan avaimen palautuksen yhteydessä. Avain oikeuttaa kuntosalin käyttöön salin yleisövuoroilla. 

Yleisövuorojen ajankohdat voi tarkistaa kuntosalin vuorolistasta. (päivitetty 10.2.2020)

Avainkorttihakemuksen voi tulostaa ja täyttää etukäteen: Avainkorttihakemus 

Kuntosalikäyttäjien ohjeet ja järjestyssäännöt kuntosalille.