SALPAPOLKUJUOKSU
MUSEOLTA MUSEOLLE 19.9.2020

Vuoden 2020 mainos

Tulokset 2019

Tapahtumapaikkana Salpalinja-museo Miehikkälässä (Säästöpirtintie 70).

Kuntoilutapahtuman reitti kulkee Salpapolku-retkeilyreitistöä pitkin Virolahden Bunkkerimuseolta Miehikkälän Salpalinja-museolle, yhteensä noin 20 kilometrin matkan. Lähtöpaikalle on järjestetty linja-autokuljetus. Vaellusreitti on pääosin hiekkatietä ja metsäpolkuja. Tutustu museoiden väliseen reittiin tarkemmin Outdoors Finland - Salpapolku -sivustolla

Juoksureitti on merkitty sinisellä nauhoituksella sekä vaellusreitin opasteilla. Risteyskohtiin on lisätty nuoliopasteita.
Reitillä on kaksi juomapistettä: noin 7 km:n kohdalla (Mässelinmäki) ja noin 14 km:n kohdalla (Vuolteentie). Juomapisteillä on tarjolla vettä ja urheilujuomaa.

Sarjat ja aikataulu:
Kilpasarjat naiset ja miehet sekä kuntosarjat naiset ja miehet
Kaikki sarjat lähtevät Bunkkerimuseolta klo 12.00. Linja-auto lähtöpaikalle lähtee Salpalinja-museolta klo 11.15

Ilmoittautumiset Virolahden Sammon kotisivujen www.virolahdensampo.net kautta 16.9. mennessä. Suora linkki ilmoittautumiseen.

Osallistumismaksu 25 euroa maksetaan Virolahden Sammon tilille: FI14 5523 0840 0009 44 viestillä Salpapolkujuoksu + oma nimi.
Maksuun sisältyvät lähtökuljetus, juomahuolto ja muistopalkinto.

Kaikissa sarjoissa palkitaan kolme parasta. 

Lapsilla (alle 12v.) on oma polkujuoksu Salpalinjamuseon alueella klo 12. Pienempien (alle 8 v.) seikkailureitin pituus on n. 500 m ja isompien (yli 8 v.) polkujuoksun pituus noin 1 km. Lasten ilmoittautuminen suoritetaan paikan päällä puoli tuntia ennen juoksun alkua. Lasten juoksussa ei ole osanottomaksua. Kaikki maaliintulijat palkitaan ja sarjojen (alle 8v. ja yli 8v.) kolme parasta palkitaan lisäpalkinnolla.

Tervetuloa kaakonkulmalle!

Järj. Miehikkälän Vilkas, Virolahden Sampo, Miehikkälän ja Virolahden reserviläisyhdistykset sekä Kaakon kaksikon liikuntatoimi  

Tulokset 2017

Tulokset 2018